Doorgaan naar artikel

We design for a better future

Wij maken onze interieurcollectie volledig in Nederland van circulaire en duurzame materialen. Elk item wordt met zorg voor jou gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteit en met vermijding van overproductie zodat een leven lang meegaat.

Ontworpen om een leven lang mee te gaan

Wij zorgen ervoor dat onze ontwerpen tijdloos en duurzaam zijn. Vanaf de eerste schets tot het uiteindelijke product is ons doel dat jij ze een leven lang kan gebruiken. Naast tijdloosheid worden al onze producten robuust ontworpen om gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd te kunnen worden, zodat elk specifiek onderdeel vervangen kan worden indien dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat al onze ontwerpen geschikt zijn voor reparatie of recycling aan het einde van hun levenscyclus.

Duurzame materialen

Het selecteren van onze materialen gebeurd op basis van kwaliteit, levensduur en recyclebaarheid. We gebruiken voornamelijk metaal voor onze producten vanwege de sterke eigenschappen en duurzaamheid. Het meeste staal dat we gebruiken is voor 80% gerecycled.

Geavanceerde maar ook traditionele technieken

Wij werken samen met de beste duurzame producenten in Nederland; ze zijn bijvoorbeeld zelfvoorzienend qua energie of zuiveren en hergebruiken water tijdens productie.

Verpakken

Al onze verpakkingen zijn zo veel mogelijk recyclebaar of biologisch afbreekbaar. We streven ernaar om overtollig materiaal zo veel mogelijk te vermijden. Voor onze verpakkingsmaterialen gebruiken wij gerecyclde vezels, FSC gecertificeerd papier of PEFC chain custody certificering.