Doorgaan naar artikel
Chat met ons
Let's do the right thing

We worden ons er allemaal steeds meer van bewust dat duurzaamheid belangrijk is voor onze planeet en de maatschappij. Als ontwerpers voelen wij ons verantwoordelijk om hieraan bij te dragen. Daarom hebben wij een duurzaamheidsstrategie ontwikkeld volgens de volgende punten.

Ontworpen om een leven lang mee te gaan

Wij geloven dat onze ontwerpen tijdloos en duurzaam zijn. Vanaf de eerste schets tot het uiteindelijke product is ons doel dat jij ze een leven lang kan gebruiken. Naast tijdloosheid worden al onze producten robuust ontworpen om gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd te kunnen worden, zodat elk specifiek onderdeel vervangen kan worden indien dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat al onze ontwerpen geschikt zijn voor renovatie of recycling aan het einde van hun levenscyclus.

Duurzame materialen

Het selecteren van onze materialen gebeurd op basis van kwaliteit, levensduur en recyclebaarheid. We gebruiken voornamelijk metaal voor onze producten vanwege de sterke eigenschappen en duurzaamheid. Het meeste staal dat we gebruiken is voor 80% gerecycled.

Geavanceerde maar ook traditionele technieken

Wij werken samen met de beste duurzame producenten in Nederland; ze zijn bijvoorbeeld zelfvoorzienend qua energie of zuiveren en hergebruiken water tijdens productie.

Verpakken

Al onze verpakkingen zijn zo veel mogelijk recyclebaar of biologisch afbreekbaar. We streven ernaar om overtollig materiaal zo veel mogelijk te vermijden. Voor onze verpakkingsmaterialen gebruiken wij gerecyclde vezels, FSC gecertificeerd papier of PEFC chain custody certificering.

Nederlands