Doorgaan naar artikel

Duurzaam Matras °01

Verken de unieke wereld van comfort en duurzaamheid met onze Duurzaam Matras °01. Dit zorgvuldig ontworpen matras combineert de principes van circulaire economie met de nieuwste slaaptechnologieën om jou een rustgevende nacht te bieden. Elk detail van Matras °01 is vervaardigd met oog voor zowel milieuvriendelijkheid als ultieme ondersteuning, waardoor het meer dan zomaar een matras is; het is een investering in jouw gezondheid en onze planeet. Ontworpen en gemaakt in Nederland, biedt het een garantie van comfort, kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je elke nacht met een gerust hart kunt slapen.

Optimaal comfort voor elk lichaam

Duurzaam Matras °01, ons medium hardheid pocketveer matras, biedt een ongeëvenaarde ondersteuning, specifiek afgestemd op de contouren van jouw lichaam. De zonering in de veren zorgt dat jouw heupen en schouders optimaal ondersteund worden voor een perfecte nachtrust. Dit zorgt ervoor dat je elke ochtend verfrist en zonder pijn of stijfheid ontwaakt, klaar voor de nieuwe dag. Bovendien weerspiegelt dit matras onze toewijding aan duurzaamheid, door gebruik te maken van hoogwaardige, recyclebare materialen die bijdragen aan een betere planeet. Met Matras °01 kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor een duurzaam matras dat milieubewust geproduceerd wordt.

Wat is een duurzaam matras?

Een duurzaam matras onderscheidt zich door de milieuvriendelijke materialen en productiemethoden die worden gebruikt om het te vervaardigen. Het gaat niet alleen om comfort en ondersteuning tijdens je slaap, maar ook om het minimaliseren van de impact op het milieu. Een duurzaam matras, zoals ons Duurzaam Matras °01, gebruikt recyclebare materialen en is ontworpen voor een lange levensduur. Bovendien wordt het geproduceerd met behoud van hulpbronnen en een streven naar verminderde afvalproductie. Door te kiezen voor een duurzaam matras draag je bij aan een betere wereld terwijl je geniet van een rustgevende nacht.

Duurzaam Matras °01
Robuust Amsterdam matras 01 in bedframe 02 in clay
Duurzaam Matras °01 Van €995,00
Bedframe °01
Bedframe °01
Bedframe °01 Van €690,00
Bedframe °03
Bedframe °03
Bedframe °03 Van €890,00

Koel en ademend matras

Geniet van een koel en droog slaapklimaat, dankzij de innovatieve 3D comfortlaag van ons Matras °01. Deze laag is een van de meest ademende materialen op de markt, ideaal voor de warme zomernachten. Het helpt ook bij het reguleren van de lichaamstemperatuur gedurende de nacht, zodat je slaap niet wordt verstoord door hitte of zweten.

100% Circulair matras

Met een kern van staal en polyester en een unieke Niaga® adhesive, is Matras °01 volledig recyclebaar. Door het slimme ontwerp kunnen alle materialen aan het einde van de levensduur gescheiden en hergebruikt worden, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Je draagt bij aan een groenere planeet, terwijl je geniet van superieur comfort en ondersteuning.

Duurzaam Matras 01

Lange levensduur en garantie

Elk Matras °01 is ontworpen om tot 10 jaar mee te gaan en wordt ondersteund door een garantie van 5 jaar, bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. We staan volledig achter de kwaliteit van ons product en bieden uitgebreide ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat je tevreden blijft gedurende de gehele levensduur van je matras. Een duurzaam matras pas perfect bij een van onze bedframes. Bestel jouw duurzame Matras °01 vandaag nog en draag bij aan een groenere planeet terwijl je geniet van ultiem slaapcomfort. Elk matras wordt met zorg vervaardigd en bij je thuis geleverd, klaar om te zorgen voor jarenlang comfortabele nachten.