Doorgaan naar artikel
Retourbeleid

Denk goed na bij het online kopen van een product en ben verantwoordelijk bij het retourneren. Wij willen altijd dat je volledig tevreden bent met jouw Robuust artikel. Wil je dus een artikel retourneren of ruilen dan kan dit binnen 30 dagen na levering, op eigen kosten.

Het retourneren van een artikel is alleen mogelijk wanneer het artikel:

- In onbeschadigde staat is
- Niet gebruikt is

Hoe vraag je een retour aan?
Om een retour aan te vragen, kunt je contact met ons opnemen via order@robuustamsterdam.nl, waarbij je ons informeert over de reden van retournering of omruiling. Vergeet niet de volgende informatie toe te voegen:

- Je bestelnummer
- Je naam

Je kunt het artikel in de originele verpakking naar het volgende adres sturen:

Robuust Amsterdam

KNSM-Laan 133

1019 LB Amsterdam

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is om het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetaling
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald via de oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat jouw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Op maat gemaakte bestellingen ruilen
Alle op maat gemaakte bestellingen zijn definitief, helaas zijn ruilingen of terugbetalingen niet mogelijk. Desalniettemin willen we altijd dat je volledig tevreden bent met je Robuust artikel, dus we kunnen altijd andere opties bespreken.

Laat het ons weten als je twijfelt over maten of kleuren voordat je bestelt.

Nederlands