Doorgaan naar artikel
Chat met ons

Bedframe kopen

Wil jij een bedframe kopen? Robuust Amsterdam verzekert je van een bedframe van hoge kwaliteit. Daarnaast stellen wij duurzaamheid voorop. Met oog voor detail hebben wij prachtige bedframes die passen bij een minimalistisch interieur. Neem gerust een kijkje in onze collectie en ontdek de verschillende Robuust Amsterdam bedframes!

Online een bedframe kopen

Een bedframe online kopen? Dit doe je eenvoudig bij Robuust Amsterdam. Je kan via onze website een bedframe naar keuze uitzoeken en deze bestellen. Vervolgens zal het bedframe binnen vier weken bij je thuis worden bezorgd. Het bedframe is gemakkelijk in elkaar te zetten, maar onze vakkundige medewerkers staan graag voor je klaar als je er zelf niet uitkomt.

Waar moet ik op letten?

Een goede nachtrust is belangrijk, dus het is verstandig om tijd te investeren in het kiezen van een bedframe dat aan je behoeften voldoet. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

1. Denk na over de stijl

Het is verstandig om stil te staan bij wat voor stijl je wilt laten terugkomen in je slaapkamer en dit dan af te stemmen met jouw bedframe. Daarnaast is het halen van een nieuw bed ook een uitgelezen kans om de slaapkamer eens goed aan te pakken en opnieuw te stylen!

2. Extra onderdelen

Wees kritisch en ga na wat je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld best veel spullen? Dan zouden bedlades een uitkomst voor kunnen zijn. Ga na wat de mogelijkheden zijn bij het bedframe dat je gekozen hebt. Robuust Amsterdam biedt extra’s aan zoals een hoofdbord en bedlades om jouw bed verder uit te breiden.

3. Oriënteer op het internet

Het internet staat vol met informatie die je goed kan gebruiken bij het maken van een keuze tussen de verscheidenheid aan bedframes die verkrijgbaar zijn.

4. Laat je adviseren

Naast het internet kan een vakkundig persoon jou ook veel vertellen over de eigenschappen van bedframes en daarin adviseren. Onze vakmensen staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, neem daarvoor gerust contact met ons op!

5. Hou rekening met de wachttijd

Soms kunnen wachttijden erg lang duren wat niet altijd even prettig is als je een bed zo snel mogelijk nodig hebt. Bij Robuust Amsterdam kan je uitgaan van een levertijd van drie tot vier weken wanneer het bedframe naar keuze op voorraad is.

Welk formaat bedframe kopen?

Bedframes zijn verkrijgbaar in variërende maten. Het voornaamste naar wat je moet kijken is een bedframe formaat die bij je past en welke zorgt voor rust en balans in jouw slaapkamer. De juiste afmetingen van jouw bed hangt af van je lichaamslengte en bouw. Voor de lengte is het aan te raden om een bed te kiezen welke 20 cm langer is dan je lengte. Wat de breedte betreft is het afhankelijk van jouw lichaamsbouw en schouderbreedte. Voor tweepersoonsbedden zijn 160 cm en 180 cm de meest voorkomende breedtes. Naast dat je rekening moet houden met jouw lichaam, zijn er ook praktisch zaken waar je aan moet denken zoals de plek waar het design bed geplaatst wordt.

Bedframe formaten van Robuust Amsterdam

Bij Robuust Amsterdam bieden wij een verscheidenheid aan maten. Neem gerust een kijkje in onze collectie welke bedframe maat het beste bij jouw slaapkamer inrichting. Je kan ook kiezen voor een zwarte of witte uitvoering. Wil je advies voordat je een keuze maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedframe kopen bij Robuust Amsterdam

Wanneer je kiest voor een bedframe van Robuust Amsterdam, koop je een bedframe van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat door de duurzame materialen die zijn gebruikt. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om je bed verder aan te vullen met een hoofdbord of bedlades. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan eens een kijkje in onze collectie aan verschillende bedframes.

De zekerheden van Robuust Amsterdam

Bij Robuust Amsterdam ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig bedframe welke op een duurzame manier is ontworpen en geproduceerd. Het bedframe van Robuust Amsterdam past vanwege de strakke lijnen ontzettend goed in een minimalistische levensstijl en geeft sfeer in de slaapkamer. Het staal is afgewerkt met een matte coating welke ook krasbestendig is zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten.

Nederlands