Doorgaan naar artikel

Spiegel kopen

Een spiegel is een object om naar jezelf te kijken, maar het is ook een nuttig interieurobject dat door reflectie meer ruimte in je huis creëert. Met de design spiegel van Robuust Amsterdam heb je een tijdloos design in handen. Deze spiegel past door zijn ronde vorm perfect in een modern en minimalistisch interieur, maar is ook goed te combineren met andere interieurstijlen.

Spiegels van Robuust Amsterdam

Onze spiegels zijn van hoge kwaliteit en op een duurzame manier geproduceerd in Nederland. Naast het stijlvolle uiterlijk is deze spiegel ook erg functioneel vanwege het handige kleine platform gemaakt van aluminium met een diepte van 8 cm. De totale breedte van de spiegel is 54 cm en de totale hoogte 53 cm, de spiegel zelf heeft een diameter van 50 cm. Wanneer je een design spiegel van Robuust Amsterdam koopt, kan je kiezen tussen vier verschillende kleuren: zwart, wit, groen en bruin.

Ronde design spiegel kopen

Door gebruik te maken van een geometrische vorm in het design, geeft dit de spiegel een strak en tijdloos karakter. Je kan gemakkelijk een ronde design spiegel van Robuust Amsterdam kopen via ons eigen website.