Doorgaan naar artikel

Industriële woonaccessoires voor in je huis

Houd je van een tijdloos, minimalistisch en robuust interieur? Dan mogen industriële woonaccessoires niet in je woning ontbreken. Met accessoires kleed je jouw woning aan, maar vaak zijn ze ook functioneel in gebruik. Denk aan een spiegel aan de wand, een bijzettafel, wandplanken of een kapstok. Het zijn eyecatchers in je interieur die je vaak intensief gebruikt.

Maar wanneer zijn woonaccessoires industrieel? Als ze passen binnen een industrieel interieur? Of hebben ze bepaalde kenmerken? En hoe zit het met de duurzaamheid van accessoires? Hier lees je daar meer over.

Muurschappen beige en hout met poef - robuust amsterdam

Wat maakt een woonaccessoire industrieel?

Met woonaccessoires kleed je jouw woning aan. Het zijn producten die de sfeer verhogen, maar ook functioneel in gebruik. Ze zijn makkelijk te verplaatsen, zodat je ze zo nu en dan een ander plekje in huis kan geven.

Maar wat maakt een woonaccessoire industrieel? Dat heeft met de materialen en het ontwerp te maken. Industriële woonaccessoires hebben vaak een strak en tijdloos design en zijn gemaakt van robuuste materialen. Denk aan staal, metaal, beton, hout en baksteen.

Dat industriële woonaccessoires alleen tot hun recht komen in een industrieel interieur, is zeker niet waar. Het minimalistische en tijdloze design zorgt er juist voor dat ze in elk type inrichting goed tot hun recht komen.Voorbeelden van industriële woonaccessoires

In ons assortiment vind je verschillende industriële woonaccessoires. Wat dacht je van mooie design-accessoires voor in je woonkamer, zoals een bijzettafel of wandplanken? Of een stijlvolle zwarte spiegel voor in de badkamer? Er is zelfs een bijzonder woonaccessoire om je platencollectie in op te bergen.

Duurzame woonaccessoires

Onze industriële woonaccessoires hebben een ding met elkaar gemeen, ze zijn allemaal duurzaam gemaakt. De gebruikte materialen hebben een lange levensduur en zijn recyclebaar. Zo zijn veel van onze duurzame woonaccessoires van metaal, dat zeer duurzaam is. Dat geldt bijvoorbeeld voor ons multifunctionele opbergmeubel van slank, maar stevig metaal.

Zijn de producten van een ander materiaal? Zoals het aluminium van onze prachtige designspiegel met een geometrische vorm? Dan is deze afgewerkt met een extra sterke krasbestendige coating, zodat de spiegel jarenlang mooi blijft.Zwarte woonaccessoires

In ons assortiment vind je veel volledig zwarte woonaccessoires, zoals onze design wandspiegel, minimalistische bijzettafel en handige handdoekhouder.

De zwarte kleur is een bewuste keuze. Net als de andere neutrale kleuren waarin onze industriële woonaccessoires verkrijgbaar zijn, is zwart tijdloos en niet trendgevoelig. Hierdoor raak je er nooit op uitgekeken en heb je er jarenlang plezier van.

Design accessoires voor in de woonkamer

Ben je op zoek naar design accessoires om je woonkamer mee aan te kleden? Ook dan vind je een aantal mooie artikelen in ons assortiment. Wat dacht je van onze geometrische opbergmodule voor platen? Een echte must-have voor liefhebbers van vinyl.

Het opbergen en tentoonstellen van andere dierbare spullen doe je in de woonkamer op onze wandplanken. Die kun je door het modulaire design helemaal naar eigen inzicht vormgeven. Hang je dingen liever op? Dan is onze kapstok een onmisbaar accessoire in je interieur.Wat maakt de woonaccessoires van Robuust Amsterdam duurzaam?

Onze woonaccessoires met industrieel uiterlijk zijn allemaal zo duurzaam mogelijk. Dat komt onder meer door het tijdloze design, waardoor je er nooit op uitgekeken raakt. De woonaccessoires zijn bovendien robuust en makkelijk te monteren en demonteren. Losse onderdelen zijn eenvoudig te vervangen als ze stuk gaan of kwijtraken.

Ook de materiaalkeuze en ons verpakkingsmateriaal draagt bij aan de duurzaamheid. Onze materiaalselectie vindt plaats op basis van kwaliteit, levensduur en recyclebaarheid. Daarnaast zijn onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Ze zijn zoveel mogelijk recyclebaar of biologisch afbreekbaar en bevatten zo min mogelijk overtollig materiaal.

Heb je interesse in industriële woonaccessoires? Bekijk dan ons assortiment!

Bij Robuust Amsterdam vind je een groot assortiment industriële woonaccessoires. Denk aan design accessoires voor in de woonkamer, maar ook mooie zwarte spiegels voor in de badkamer. Je ontdekt ons hele assortiment op onze website en doet daar ook de nodige inspiratie op.

Wil je het assortiment industriële woonaccessoires graag in het echt bekijken? Dat kan ook! Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam. Daar kun je onze woonaccessoires met industrieel uiterlijk in alle rust bekijken. We verwelkomen je er graag!