Doorgaan naar artikel

Duurzaam bed inclusief mattras

Bij Robuust Amsterdam ben je aan het juiste adres voor een duurzaam bed inclusief matras. Onze matrassen en bed frames zijn duurzaam geproduceerd. Maar wat houdt dit precies in en waarom is dit belangrijk? Dat lees je in dit artikel.

Duurzame matrassen van Robuust Amsterdam

De duurzame matrassen van Robuust Amsterdam zijn circulair. Dit betekent dat ze gemaakt worden van materialen die onbeperkt herbruikbaar zijn. Veel materialen zijn recyclebaar, zoals glas, maar per keer gaat de kwaliteit achteruit. Bij circulariteit is dit niet het geval. De materialen blijven dezelfde kwaliteit behouden, waardoor ze ontzettend lang meegaan. Met de aankoop van een matras van Robuust Amsterdam werk je dus mee aan een beter milieu. Je zorgt voor minder verspilling en afval.
Bij ons heb je keuze uit verschillende duurzame matrassen. Zo vind je er altijd een die goed bij je lichaam en slaapgewoontes past.

Duurzame bedframes van Robuust Amsterdam

Ook bij de productie van de duurzame bedframes van Robuust Amsterdam is gedacht aan het milieu. Onze bedframes worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn gemaakt van 80 procent gerecycled staal. Wij kiezen voor staal, omdat dit materiaal stevig is en erg lang meegaat. Zo kun je lang genieten van je nieuwe bed. Onze bedframes hebben een minimalistische uitstraling, waardoor ze bij iedere slaapkamer passen. Zo slaap je lekker en milieubewust.

Een geïntegreerde lattenbodem met matras-fixatieclips zorgt ervoor dat je matras goed in het bedframe ligt. Je monteert het bedframe binnen 30 minuten, zodat je snel geniet van je nieuwe duurzame bed inclusief matras.

Wil je meer weten over onze bedframes? Bekijk hier de gehele collectie.

Niet alleen een bed inclusief matras, maar de gehele slaapkamerinrichting van Robuust Amsterdam

Hoe ga je de rest van je slaapkamer inrichten? Creëer de slaapkamer van je dromen met Robuust. Wij hebben verschillende add-ons die perfect passen bij het bedframe. Wacht dacht je van een lade voor onder het bed? Hier berg je eenvoudig beddengoed in op. In onze collectie vind je ook een minimalistisch nachtkastje. Handig voor je bril, boek of telefoon.

Met ons hoofdbord maak je het bed helemaal af. Heerlijk om tegenaan te leunen als je een boek leest. Hou je ervan om je bed netjes op te maken? Zet hier al je kleurrijke kussens tegenaan voor een gezellige uitstraling. Al onze producten zijn duurzaam en energieneutraal geproduceerd in Nederland.

Bekijk hier al onze producten voor je slaapkamerinrichting.

Robuust Amsterdam bed in runtime met add ons en circulair matras

Bestel je duurzame matrassen online

Wil jij een duurzaam, circulair matras? Bestel deze dan nu eenvoudig en snel via onze webshop. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je hulp bij het kiezen van een matras? Neem dan contact op met onze experts.