Doorgaan naar artikel
Chat met ons

Bedframes

Als het op comfort aankomt, hebben bedframes een sterk metalen frame nodig voor stabiliteit en duurzaamheid. Bij Robuust Amsterdam hebben we deze kenmerken verwerkt in ons ontwerp, wat resulteert in een eenvoudige en slanke uitstraling. De geïntegreerde lattenbodem laat lucht vrij onder het bed stromen, waardoor je koel blijft en het matras fris. Je plaatst eenvoudig een matras in het bedframe en droomt vervolgens weg op dit stijlvolle item.

Monteren van bedframes

Nieuwsgierig naar welke bedframe het beste jouw slaapkamerinrichting past? Zo kies bij Robuust Amsterdam uit verschillende maten en stijlen, maar kom je er niet uit? Geen nood! Neem dan contact met ons op en we bespreken dan samen wat het beste is voor jouw slaapkamer.

Bedframes in verschillende maten

Bedframes zijn er in verschillende maten. Bij Robuust Amsterdam hebben wij een uitgebreide collectie waar je uit kunt kiezen. Als je specifieke wensen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Minimalistische look slaapkamer ontwerp

Onze liefde voor minimalistische interieurs wordt weerspiegeld in onze bedframes. Bedframes van Robuust Amsterdam complimenteren je slaapkamer en maken van je slaapkamerinrichting een evenwichtig geheel door het gebruik van strakke, eenvoudige lijnen. Shop jouw nieuwe minimalistische bedframe bij Robuust Amsterdam.

Afbeelding sfeerbeeld stalen Bedframe °01 + board / hoofdbord in Black / Zwart

De bedframes van Robuust Amsterdam

Robuust Amsterdam biedt verschillende soorten bedframes in verschillende maten van hoge kwaliteit. De hoofdlijnen zijn ' minimalistische bedframes ' en 'Stalen bedframes' .

Stalen bedframes

Onze stalen bedframes staan bekend om hun moderne en minimalistische stijl. Dit type bedframe staat prachtig in een strak en minimalistisch interieur. Het bedframe is volledig gemaakt van staal wat resulteert in een krachtige uitstraling die lang mee zal gaan.

Zwart hemelbed met hoofdbord en nachtplankje in ruimte met vloerkleed - Robuust Amsterdam

Bedframes kopen

Ben je van plan om een bedframe kopen van Robuust Amsterdam? Wij vertellen je er graag wat meer over, zodat je een bedframe kan kopen dat past bij jouw slaapkamer inrichting

Nederlands