Doorgaan naar artikel

Bedframe metaal

Ben jij ook zo dol op de design uitstraling van metaal? Dan is een bedframe van metaal ongetwijfeld iets voor jou. Met een bed van metaal geef je je slaapkamer de juiste looks. Of je nu van modern en industrieel houdt of juist kiest voor klassiek. Metaal laat zich namelijk perfect combineren met verschillende interieurstijlen. Een metalen bedframe is een blijvertje – niet alleen omdat je er nooit op uitgekeken raakt, maar natuurlijk ook omdat metaal zo goed als onverwoestbaar is en daarom jarenlang meegaat.

Voordelen van een metalen bedframe

Een metalen bedframe is enorm veelzijdig en biedt je dan ook heel wat voordelen. Zo is metaal tijdloos en past het in ieder soort interieur. Dus hoe je je slaapkamer ook wilt inrichten, een metalen bed is een slimme keuze. Bovendien heeft metaal van zichzelf al een luxe uitstraling, wat het slapen in je nieuwe bed nog leuker maakt. Wat ook mooi meegenomen is, is dat metaal enorm slijtvast is. Hierdoor gaat het lang mee en kan het tegen een stootje. Een bed frame van metaal is dus ook een heel slimme keuze voor de kinderkamer. Zo kunnen je kinderen tenminste onbekommerd spelen en ravotten op hun bedden.

Robuust Amsterdam bedframes metaal in ruimte

Een bedframe van metaal bij Robuust Amsterdam

De metalen bedframes van Robuust Amsterdam worden op duurzame wijze geproduceerd . Dit betekent dat wij kiezen voor een energieneutrale producent. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe bed zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Waar wij ons ook mee onderscheiden, is het design van onze metalen bed frames. Robuust Amsterdam staat voor kwaliteit zonder poespas. Rechte lijnen en een ontwerp dat zo weggelopen lijkt te zijn uit de design catalogus. Maar dan zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen voor een bedframe van metaal. Zo is ook jouw design slaapkamer binnen handbereik.

Bedframe van metaal wit van Robuust Amsterdam hemelbed in ruimte

Maak je metalen bedframe compleet

Ben je helemaal weg van de looks van onze designer bedden, maar wil je nog net iets extra’s? Dan is het goed om te weten dat we speciaal voor onze bedframes van metaal een aantal handige en mooie add-ons in het assortiment hebben: hoofdborden , nachtplankjes en bedlades. Met deze uitbreidingen maak je je metalen bedframe helemaal compleet. Uiteraard zijn ze in dezelfde stijl ontworpen, zodat de toevoegingen een naadloos geheel vormen met je nieuwe bed. En natuurlijk zijn ze, zoals je mag verwachten van Robuust Amsterdam, lekker stevig en solide voor nog jarenlang gebruiksplezier.

Zwarte bedframe van metaal Robuust Amsterdam met add-ons in ruimte

Koop een metalen bedframe online

Een metalen bedframe koop je online bij Robuust Amsterdam. Kies het bed van je dromen, selecteer de juiste kleur en de gewenste afmetingen en voeg desgewenst de add-ons toe. Zo simpel is het. En heb je nog vragen, dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.