Doorgaan naar artikel

Wat is een circulair matras?

Simpel gezegd: een circulair matras is een matras dat geen afval veroorzaakt. Als het versleten is, wordt al het materiaal namelijk hergebruikt. Dat is nog nieuw in de matrassenwereld, maar de beste designers hebben al meerdere soorten circulaire matrassen ontwikkeld, waarop jij lekker kunt slapen. Lees verder en ontdek welke soort het beste bij jouw slaapvoorkeuren past.

Robuust Amsterdam bed in runtime met add ons en circulair matras

Wat is een circulair matras?

Er zijn drie verschillende soorten circulaire matrassen: Evolve, Elysium en Elite. Ze zijn allemaal ontworpen door een topontwerper. Op elk van deze duurzame matrassen slaap je dus heerlijk. Om het beste matras voor jou te vinden, bedenk je:

  • Lig ik graag op een stevig matras of zak ik er liever zacht in weg?

  • Draai ik veel of heb ik een vaste plek in bed?

 • Dan is de beslissing van het fijnste circulaire matras al dichterbij. Welke van de drie past het beste bij jou?

  Evolve matras

  Het circulaire Evolve matras past bij je als je als je veel draait en het snel warm hebt 's nachts. Het Evolve matras voelt extra koel aan. Het materiaal is bovendien flexibel, zodat je van woelen niet wakker wordt.

  Elysium matras

  'Zacht is zalig.' Mee eens? Kies dan het circulaire Elysium matras. Het heeft honderden kleine veertjes die je een knuffel lijken te geven door hun uitstekende drukverdeling. Zo lig je écht zacht en ontspannen. Net als de andere circulaire matrassen, heeft het Elysium matras een goede ventilatie en vochtregulatie.

  Elite matras

  Als je niet op, maar in een matras wil liggen, is het circulaire Elite matras de beste keuze. Het matras heeft een extra comfortlaag om lekker in weg te dommelen.

  Bed van Robuust Amsterdam met nachtplankje en hoofdbord en circulair matras

  Een circulair matras voor ultieme rust

  Een circulair matras is het beste matras in duurzaamheid én kwaliteit. Om ook de sfeer optimaal te maken, bekijk je hier onze add-ons die perfect bij ons duurzame en minimalistisch bedframe bed passen. Daar vind je add-ons om je bed in stijl in te kunnen richten.

  Zijkant afbeelding zwart stalen bedframe met circulair matras in kamer met vloerkleed - Robuust Amsterdam

  Circulair matras kopen

  Robuust Amsterdam biedt diverse circulaire matrassen aan. Je koopt ze snel en eenvoudig in onze online shop. Heb je eerst nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.