Doorgaan naar artikel
Slide collectie

Wij introduceren onze nieuwe duurzame designs met zachte geometrische vormen. Een spel van cirkels en rechte lijnen met verbindingen die makkelijk in elkaar worden geschoven en hierdoor een sterk geheel vormen.

Bedframe °03

Bedframe °03 bestaat enkel uit slank maar stevig plaat-staal met poedercoating en is gevormd met rechte lijnen en subtiele rondingen. Door een slimme gedetailleerde hoekverbinding schuiven de onderdelen eenvoudig in elkaar en vormen zo een sterk geheel.

Ontdek

Nachtkastje

Naast het bedframe passen de nachtkastjes, een verfijnd object dat ruimte biedt voor jouw belangrijke spullen om heerlijk naast in slaap te vallen. Het nachtkastje bestaat uit enkel 4 losse platen die je makkelijk in elkaar schuift.

Ontdek

Cabinet °01

Maak kennis met onze nieuwe Cabinet °01, een multifunctioneel design opbergmeubel. Gevormd uit slank maar stevig metaal met rechte lijnen, subtiele rondingen en een matte poedercoat afwerking.

Voeg aan de Cabinet °01 het zitkussen toe. Deze add-on past perfect op het zitgedeelte en transformeert de kast om tot een bankje.

Ontdek

Shelf °02

Shelf °02 is onze nieuwe modulaire design wandplank. Een elegant design, waarbij functionaliteit en elegantie hand in hand gaan. Ontworpen voor jouw ruimte, klein of groot. Combineer de onderdelen en varieer van breed tot smal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek


Design voor het leven