Doorgaan naar artikel

Metalen wanddecoratie voor jouw woning

Mis je opbergruimte om je dierbare accessoires een plekje in je interieur te geven? Of zoek je naar een manier om kale muren aan te kleden, maar houd je het wel graag stijlvol en minimalistisch? Kies dan voor metalen wanddecoratie. Daarmee krijgen je wanden meer body en creëer je makkelijk extra opbergruimte, zonder dat het afleidt van de rest van je interieur.

Als het niet afleidt, wat is dan wel het effect van metalen wanddecoratie op je woning? En wat zijn goede voorbeelden van wanddecoratie van metaal? Daar lees je hieronder meer over. Ook ontdek je als je verder leest meer over wat er zo duurzaam is aan de wanddecoratie van Robuust Amsterdam.

Het effect op jouw woning

Wanddecoratie van metaal is bij uitstek geschikt om je interieur meer sfeer en karakter te geven. Door de strakke lijnen en de minimalistische look, trekken ze net voldoende aandacht om op te vallen, maar zijn ze niet te prominent aanwezig. Daarom is metalen wanddecoratie moeiteloos in te passen in zowel een industrieel als in een modern, klassiek en vintage interieur.

Door een kale muur met wanddecoratie van metaal te bekleden, kleed je jouw woning meer aan. In de woonkamer doe je dat bijvoorbeeld met stalen wanddecoratie in de vorm van planken, waar je eyecatching accessoires op kwijt kan. In de badkamer of gang kan een metalen spiegel een mooie aanvulling op je interieur zijn.Voorbeelden van metalen wanddecoraties

Ontbreekt het in jouw woning nog aan de nodige aankleding, of mis je juist functionele wanddecoratie van metaal? In het assortiment van Robuust Amsterdam vind je alles: van metalen wandplanken en spiegels tot kapstokken en handdoekhouders. Een prachtige collectie metalen wanddecoratie verkrijgbaar in zwart, wit, bruin, grijs, groen en meer.

Metalen wandplanken

Onze metalen wandplanken zijn zowel functioneel als decoratief van aard. Je creëert er makkelijk extra opbergruimte mee en ze zijn door hun strakke en moderne design een echte toevoeging aan je interieur. Neem bijvoorbeeld onze stalen wandplank Shelf °01. Die is verkrijgbaar in 5 kleuren en 4 formaten, en ideaal voor gebruik in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Kapstok en handdoekhouder

Onze metalen kapstok en handdoekhouder zijn voorbeelden van wanddecoratie met een industrieel tintje en absolute must-haves voor je woning. Door de perfect gevormde lijnen en minimalistische look, vallen ze net genoeg op om de aandacht te trekken. Maar aan functionaliteit is er natuurlijk ook geen gebrek. Nog nooit was het ophangen van je jas of keukenlinnen zo makkelijk en hingen ze er zo stijlvol bij.

Spiegels

Een ruimte optisch groter doen lijken en een plek creëren voor je persoonlijke verzorging: met een spiegel kan het allebei. En kies je bovendien voor een designspiegel zoals je die in ons assortiment vindt? Dan heb je er ook nog een minimalistische en tijdloze woonaccessoire bij.

Zo is onze Mirror °01 een prachtige spiegel met een opbergplankje en minimalistische rondingen. Het komt mooi tot zijn recht boven een wastafel, maar is ook een echte aanwinst voor in de gang. Ook onze Mirror °02 biedt wat opbergruimte, maar kenmerkt zich vooral door de gedurfde vormen en het tijdloze design. In de inloopkast, slaapkamer of gang: met deze spiegel maak je in elke ruimte een design statement.

Wat maakt de metalen wanddecoratie van Robuust Amsterdam duurzaam?

Onze moderne wanddecoraties van metaal kenmerken zich door hun duurzaamheid. Dat uit zich op verschillende manieren. Zo zijn de designs tijdloos en robuust, waardoor je er een leven lang plezier van hebt. En mocht er toch iets stuk gaan, dan zijn alle onderdelen te vervangen. Daarmee is alle wanddecoratie geschikt voor reparatie of recycling tot het einde van hun levenscyclus.

Daarnaast zijn ook de materialen en verpakkingen zo duurzaam mogelijk. We kiezen alleen voor materialen van goede kwaliteit, met een lange levensduur en de mogelijkheid voor recycling. Dat laatste geldt ook voor de verpakkingen. Die zijn zo veel mogelijk van recyclebaar of biologisch afbreekbaar materiaal, waardoor ze het milieu zo min mogelijk schade toebrengen.

Bekijk de metalen wanddecoratie in ons assortiment!

Bij Robuust Amsterdam vind je een groot assortiment wanddecoratie van metaal. Denk aan spiegels voor in de badkamer, wandplanken voor in de woonkamer en een kapstok voor in de gang. Het is duurzame decoratie waarmee je jouw woning net dat beetje meer sfeer en karakter geeft.

Het hele assortiment wanddecoratie industrieel ontdek je op onze website of kom je bekijken in onze showroom in Amsterdam. Daar krijg je een goede indruk van de metalen wanddecoratie die binnen jouw interieur goed tot zijn recht komt. Kom je ons in Amsterdam bezoeken? Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!