Doorgaan naar artikel

Matrassen van Robuust Amsterdam

Lekker slapen begint bij een goed matras dat past bij jouw lichaam. Zo kom je zonder rugpijn je bed uit en begin je fris en fruitig aan de dag. Robuust Amsterdam verkoopt matrassen in verschillende maten. Fantastisch om op te slapen en ook nog eens duurzaam en circulair. Wat maakt onze matrassen zo uniek? En hoe produceren we onze producten? Je leest het in dit artikel.

Wat maakt de matrassen van Robuust Amsterdam uniek?

Onze matrassen zijn duurzaam en circulair. Circulariteit is de hoogste vorm van recycling. Circulaire matrassen zijn matrassen waarvan alle materialen onbeperkt herbruikbaar zijn. Is je matras aan vervanging toe? Dan worden alle materialen opnieuw gebruikt. Het mooiste is dat de materialen keer op keer herbruikbaar zijn, zonder waardevermindering. Hierdoor is er zo min mogelijk verspilling en geen afval. We maken de productie cirkel hiermee rond.

Daarnaast zijn alle matrassen van Robuust Amsterdam uniek. Je krijgt het beste matras dat precies bij jouw lichaam past. Op basis van je lichaamstype en slaap voorkeur raden we je graag een passend matras aan.

Een duurzaam matras met een duurzaam bed frame

Heb je een matras gekozen? Dan heb je natuurlijk ook een duurzaam bedframe nodig. Robuust Amsterdam verkoopt minimalistische stalen bedframes. Hiermee geef je een moderne uitstraling aan je slaapkamer. Onze originele bedframes zijn op duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland. Goed voor de wereld en je nachtrust.

Robuust Amsterdam voor je hele slaapkamer inrichting

We weten het allemaal: duurzaamheid is belangrijk voor onze wereld. Daarom werken onze designers aan producten die lang meegaan, herbruikbaar zijn en waarvan je de onderdelen eenvoudig vervangt. Wij maken al onze bedframes en add-ons van 80 procent gerecycled staal. Zo richt je je hele slaapkamer duurzaam in.

Onze stalen lades passen perfect onder de bedframes en zorgen dat je nog meer ruimte krijgt in je slaapkamer. Makkelijk voor het opbergen van je beddengoed. Of kies voor een van onze hoofdborden. Heerlijk om tegen aan te leunen bij het lezen van een boek. Dat boek leg je neer op ons minimalistische nachtkastje, waar je al je spullen op kwijt kunt. Onze producten passen door de rustige uitstraling in iedere slaapkamer. Of je nu kiest voor een slaapkamer met veel kleur, of juist rustige tinten. Hier vind je een overzicht van onze slaapkamer collectie.

Bestel je matras online bij Robuust Amsterdam

Wil je genieten van onze duurzame matrassen? Bestel ze dan snel en eenvoudig in onze webshop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor het juiste matras.