Doorgaan naar artikel

Matrassen kopen bij Robuust Amsterdam

Wil je nieuwe matrassen kopen? Dan moet je bij Robuust Amsterdam zijn. Wij verkopen verschillende design matrassen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Wat zijn de voordelen van Robuust Amsterdam matrassen en wat maakt ze zo uniek?

Waarom matrassen kopen bij Robuust Amsterdam?

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat jij je fit voelt. Na een lekkere nacht slapen voel je je goed. Helaas worden veel mensen dagelijks wakker met rug- of schouderklachten. Vaak is dit te wijten aan het slapen op een verkeerd matras. Een matras dat niet goed bij het lichaam past en deze niet ondersteunt.

Bij Robuust Amsterdam weten we dat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft. Daarom zijn al onze matrassen geheel afgestemd op je lichaam. Optimale ondersteuning voor je lijf. Zodat je nooit meer wakker wordt met nekpijn, rugpijn of schouderklachten. Kies voor een goed matras en een gezond lichaam.

Wat zijn de voordelen van Robuust Amsterdam matrassen?

Weinig matrassen zijn recyclebaar en daardoor belanden jaarlijks vele matrassen in de verbrandingsoven. Met de circulaire en duurzame matrassen van Robuust Amsterdam gebeurt dit niet.

Circulair betekent dat alle materialen onbeperkt opnieuw gebruikt worden. De materialen van onze matrassen kunnen steeds weer gebruikt worden om een nieuw matras te maken. Hierdoor produceren we minder afval en geven we meer waarde aan de grondstoffen. Zo werken we aan een betere wereld, voor mens en milieu.

Matrassen kopen kan ook online

Heb je een matras uitgezocht? Bestel er dan direct een duurzaam bedframe bij. Wij hebben verschillende bedframes in onze collectie. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzaam staal, waardoor ze lang meegaan. Een geïntegreerde lattenbodem en meegeleverde bevestigingsclips zorgen dat je matras perfect ligt.

Wil je meer weten over onze duurzame bedframes? Op deze pagina vind je alle informatie.

Ga voor de minimalistische look van Robuust Amsterdam

Hou je van een minimalistische en moderne look? Dan ben je bij Robuust Amsterdam aan het juiste adres. Onze stalen producten geven jouw slaapkamer een stoere uitstraling. Ze passen bij iedere stijl, doordat ze neutrale kleuren hebben. Zo is onze collectie ongekend veelzijdig.

Bekijk ook de add-ons om de look helemaal af te maken

Een bed met alleen een matras en bedframe is misschien een beetje saai. Met onze add-ons maak je het bed echt compleet. Breid je bedframe uit met nachtkastjes, bedlades en een hoofdbord. Maak je unieke bed met stijl. Kijk hier voor onze gehele collectie add-ons.

Matrassen kopen kan ook online

Bestel matrassen online in onze webshop. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor het juiste matras.