Doorgaan naar artikel

Frame bed

Een bed bestaat uit meerdere onderdelen. Een goed matras is natuurlijk heel belangrijk om goed te kunnen slapen, maar vergeet ook het frame van je bed niet. Dit moet namelijk niet alleen stevig en solide zijn, maar ook nog eens passen bij jouw smaak. Je wilt toch zeker niet in een bed liggen dat je spuuglelijk vindt? Daarom vind jij het frame bed van je dromen bij Robuust Amsterdam.

Het frame voor bedden van Robuust Amsterdam

Bij Robuust Amsterdam gaan we alleen voor de allerbeste kwaliteit. Dat betekent dat wij veel aandacht besteden aan het maken van onze bedframes. Daarbij kijken we naar duurzaamheid, maar natuurlijk ook naar design. Zo maken wij ieder frame bed van staal, zodat het nog jarenlang meegaat. Zowel wat materiaal betreft, maar ook als het om design gaat.

Minimalistisch Bed

Stalen frame

Een stalen frame kan eigenlijk niet kapot. En aangezien wij bij Robuust Amsterdam duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, kiezen we voor onze bedframes voor dit onverwoestbare materiaal. Bovendien is staal een materiaal dat iedere modegril moeiteloos overleeft.

Minimalistisch frame

Onze stalen frame bedden vallen op door hun minimalistische design. Verwacht geen toeters en bellen, maar een minimalistisch frame dat zo uit een design-catalogus lijkt te zijn weggelopen. Dat is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Een minimalistisch bed past namelijk prima in iedere soort slaapkamer.

Detail foto sfeer hemelbed zwart bedframe - Robuust Amsterdam

Duurzaam frame

Duurzaamheid is erg belangrijk voor Robuust Amsterdam. Het spreekt voor ons dan ook voor zich, dat onze bed frames ook duurzaam zijn. Door voor staal te kiezen en op duurzame wijze te produceren, helpen we het milieu, maar ook jouw portemonnee. Want waarom zou je een frame voor je bed willen dat al na een paar jaar versleten is? De stalen bedframes van Robuust Amsterdam gaan een leven lang mee en zijn daarmee een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en duurzaam bed.

Wit bedframe hemelbed met vloerkleed en raam in ruimte - Robuust Amsterdam

Een frame bed online kopen

Omdat wij zo van duurzaamheid houden, is het natuurlijk mogelijk om een frame bed online te kopen. Je hoeft echt niet naar onze winkel te komen voor je nieuwe bed, want online bestellen is heel erg makkelijk en zo geregeld. Je kiest de juiste kleur, selecteert de gewenste afmetingen en eventuele toevoegingen om je bed compleet te maken. Een kind kan de was doen. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan horen wij die natuurlijk graag. Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.