Skip to content

Operations / Customer Service

Wie zijn wij?

Robuust Amsterdam is een snelgroeiend Amsterdams interieur label dat staat voor tijdloze essentials voor een minimalistische woon- en levensstijl. Wij ontwerpen esthetische en functionele interieurobjecten met focus op design, kwaliteit, duurzaamheid en lokale productie in Nederland.

Wie ben jij?

  • Je bent pro-actief en denkt oplossingsgericht.
  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je hebt enige ervaring met customer service en voorraadbeheer.
  • Je bent goed in plannen en organiseren: Brengt structuur aan in het uit te voeren werk, gericht op het efficiënt omgaan met beschikbare tijd, middelen en mensen.
  • Je handelt zorgvuldig en stipt, gericht op het voorkomen van fouten. Nauwkeurig en geordend uitvoeren van activiteiten.
  • Je bent klantgericht: het signaleren van de wensen en behoeften van de klant, anticiperen op die wensen en daarnaar handelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Omdat we hard aan het groeien zijn zijn we op zoek naar een alleskunner op het gebied van operations en customer service. Je zult betrokken zijn bij het beheren de dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf of afdeling. Dit houd in het uitvoeren en verbeteren van de operationele zaken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. 
Daarnaast ben je deels verantwoordelijk voor het binnenkomen en afhandelen van customer service gerelateerde vragen van verschillende klanten zoals consumenten, retailers en leveranciers. Verder maak je onderdeel uit van een jong en enthousiast team waar met veel plezier elke dag nieuwe uitdagingen worden aangegaan.

Wat bieden wij?

Werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 32 tot 40 uur per week, werkdagen in overleg. Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en een lekkere lunch. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en een veelzijdige, uitdagende functie.

Groei jij met ons mee? 

Heb je vragen of spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je C.V. + korte motivatie naar info@robuustamsterdam.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

EN

Select language

English