Skip to content

Online Marketeer / Growth Hacker

Wie zijn wij?

Robuust Amsterdam is een snelgroeiend Amsterdams interieur label dat staat voor tijdloze essentials voor een minimalistische woon- en levensstijl. Wij ontwerpen esthetische en functionele interieurobjecten met focus op design, kwaliteit, duurzaamheid en lokale productie in Nederland.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO bij voorkeur in de richting van (online) Marketing. 
  • Weet je weg in de Ads Managers van Facebook, Pinterest en Google.
  • Kennis van/ervaring met de Google Tag Manager, Google Ads en Channable zijn een pré. 
  • Je hebt ervaring opgedaan binnen social advertising.
  • Jij bent online-minded & tech-savvy, je volgt ontwikkelingen binnen online marketing op de voet.
  • Je bent creatief, pro-actief, data-driven en denkt oplossingsgericht.
  • Je houd van het analyseren en optimaliseren van de gegenereerde data.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als online marketeer is het jouw missie om bij te dragen aan het bedenken en uitrollen van ijzersterke social advertising campagnes. Dit gaat van het uitdenken van de strategie, naar het uitvoeren, monitoren en continu optimaliseren van de campagnes. Dit doe je samen met ons creatieve team. Deze campagnes runnen we op Facebook & Instagram, maar ook Pinterest, Google etc. Rapporteren doen we vooral geautomatiseerd wat ervoor zorgt dat we meer tijd hebben om de juiste data inzichtelijk te krijgen en te analyseren. 

Wat bieden wij?

Werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in een gezellig team met enthousiaste collega’s. 32 tot 40 uur per week, werkdagen in overleg. Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en een lekkere lunch. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en een veelzijdige, uitdagende functie.

Groei jij met ons mee? 

Heb je vragen of spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je C.V. + korte motivatie naar info@robuustamsterdam.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

EN

Select language

English